Onco VR - Technológiával az Egészségért Alapítvány

Vásárlásoddal Te is támogathatod az alapítványt

Az alapítványról

Az Onco VR (Technológiával az Egészségért Alapítvány) célja, hogy egy napon a virtuális valóság az egészségügyi mindennapok része legyen.

A szervezet fő fókusza a gyermekek egészségügyi ellátásának segítése rehabilitációt támogató szoftverek, technológiai fejlesztések létrehozása révén. Továbbá a betegségek megelőzésére és felvilágosításra irányuló digitális tartalmak gyártása.

Az alapítvány számára fontos, hogy minden tevékenységét megfelelő tudományos háttérrel végezze, az elért hatásokat kutatásokkal mérje. A kikísérletezett megoldásokat és háttértudást átadjuk a megfelelő egészségügyi szakembereknek, ezzel biztosítva, hogy minél több érintettet elérjenek az általunk fejlesztett innovációk.

Működésünket nonprofit alapon, pályázati és támogatói forrásból végezzük. Alapelvünk, hogy minden érintett számára elérhetővé tegyük a megoldásaikat, az érintett anyagi, társadalmi helyzete ne jelentsen akadályt.

A támogatásoddal te is hozzájárolhatsz a

Fejlesztéshez

Az OncoVR kalandjáték további elemekkel való bővítéséthez.

Terjesztéshez

Hazai és nemzetközi centrumok bevonásához.

Kutatáshoz

További területek felfedezéséhez klinikai kutatásokon keresztül.

Bővebben az alapítványról

Az OncoVR egy fiatal egészségügyi szakemberekből és hallgatókból álló csapat

Jelenlegi célunk, hogy a tartósan kórházban fekvő, főként daganatos gyermekek gyógyuláshoz vezető útját könnyítsük meg virtuális valóság segítségével. Távlati célunk, hogy a virtuális valóság (VR) minél több helyen szolgálja a betegek gyógyítását az egészségügyben, ezért klinikai kutatásokat végzünk.

A virtuális valóság egy 360 fokos mesterséges környezet, ami képes elterelni a beteg figyelmét annyira, hogy ne vegyen tudomást az aktuális testi és lelki problémáiról. Egyedi virtuális környezetek létrehozásával specifikus terápiás célok is elérhetővé válnak

Kutatással vizsgáljuk a virtuális valóság hatását. A kapott eredmények segítségével fejlesztjük tovább az OncoVR kalandjátékot. Pszichológusok segítségével jutattjuk el a virtuális valóság varázsát a gyermekekhez.

Jelenleg 3 város (Budapest, Szeged és Pécs) 5 intézményben (Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika, Szent László Kórház, Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika, Pécsi Gyermekgyógyászati Klinika) található meg az OncoVR program.

Az OncoVR kalandjáték egy egyedi fejlesztésű VR program dedikáltan egészségügyi felhasználásra. Főszereplője Mendi a sárkány.
Az OncoVR a Technológiával az Egészségért Alapítvány keresztül fogadja a támogatásokat. Adományodat új eszközök beszerzésére és a játékunk továbbfejlesztésére fordítjuk.

Szívügyünk a tudománykommunikáció, ahol szeretnénk minél több érthető, hiteles egészségügyi tartalmat adni a társadalom számára. Az OncoVR együtt program pedig szociálisan hátrányos helyzetú gyermekek számára juttatja el a virtuális valóság élményét.

Szívügyünk a tudománykommunikáció, ahol szeretnénk minél több érthető, hiteles egészségügyi tartalmat adni a társadalom számára. Az OncoVR együtt program pedig szociálisan hátrányos helyzetú gyermekek számára juttatja el a virtuális valóság élményét.

Hogyan tudod a webshopban történő vásárlásoddal támogatni az alapítványt?

1

Vásárolhatsz az akcióban résztvevő termékekből és automatikus támogatóvá válsz.

Az akcióban megjelölt termékek árának 10-20%-át, valamint bizonyos termékeknél 50%-át az alapítvány részére felajánljuk.

2

Kiválaszthatod, hogy milyen összeggel szeretnéd támogatni az alapítványt.

Ha szeretnéd, így egy általad meghatározott összeggel is támogathatod az alapítványt, melyet a vásárlásod után továbbítunk az alapítványnak.

Ha közvetlenül az alapítványnak utalnál, ide tudod megtenni

Név: Technológiával az Egészségért Alapítvány

Bankszámlaszám: 10404993-50526967-57821014

Adószám: 19237398-2-43

 

Köszönjük!
2021. Augusztusában A vásárlásaitokkal Brutto 112 939 Ft al támogatáttot az Onco VR-t!

1. Az akcióban résztvevő termékek

2. További felajánlás

Vásárlói kosár