Jótállás időtartama:
10-100.000 Ft között 1 év
100-250.000 Ft között 2 év
250.001 Ft felett 3 év

Termékgarancia:

Hibás, vagy a szállítás közben megsérült terméket vagy termékeket ingyenesen kicseréljük/megjavítjuk. Ha a csere mégsem valósulna meg, úgy választhat egy másik terméket helyette vagy visszautaljuk.

A garancia magába foglalja a termékek vásárlásának időpontjában fennálló bizonyítható anyag- és gyártási hibákat. A garancia időtartama az értékesítés napjától számítva 6 hónap, illetve a 10,000Ft értékhatár feletti termékekre 1 év.

Kizárt a garanciaigény a kopó alkatrészek (mint pl. akkumulátorok, antennák, propellervédők, propellerek stb.), valamint a szakszerűtlen kezelés/használat (pl. az ajánlott magassági előírások feletti repülésből adódó zuhanások, a termék leejtése stb.) vagy az idegen beavatkozás következtében keletkező károk esetében. A javítást csak a vállalkozó, vagy egy általa feljogosított cég végezheti. A garancia keretében a vállalkozó választása szerint a terméket egészben cseréli, vagy csak annak meghibásodott alkatrészeit, illetve a terméket egyenértékű termékkel pótolja, ha nem javítható. A garancia alá nem tartoznak a szállítási költségek, használatisérülések, valamint a Vevőnek felróható károk, melyeket a vevő visel. A garanciaigényt kizárólag a termék első vevője veheti igénybe.

A garanciális szolgáltatásra csak akkor áll fenn jogos igény, ha:

– A vásárlást igazoló bizonylattal, számlával együtt visszaküldik a terméket,

– A terméket megfelelően kezelték és rendeltetésszerűen használták,

– A károk / hibás működések nem vis major eseteire vagy használatból eredő kopásra vezethetők vissza.

– A termékhez mellékelt gyári garancia jegyet (amennyiben a gyártó mellékelt ilyet)

14 napos elállás:

A nálunk vásárolt termékek esetében jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől 14 napon belül. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amikor Ön vagy a megbízottja a terméket kézhez kapja.

Az utánvétellel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni!

Ha elállási/felmondási joggal élni kíván úgy elállási/felmondási szándékot tartalmazó egyértelmű nyilatkozatot kell eljuttatnia hozzánk (7130 Tolna, Munkácsy utca 2.) vagy elektronikus úton a  info@dronozok.hu email címre. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket.

Elállási nyilatkozat letöltése

Elállás esetén a terméket kérjük küldje vissza címünkre (7130, Tolna, Munkácsy utca 2.), de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 naptári napon belül. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldte a terméket.

Fontos tudnivaló az elállási joggal kapcsolatban: a terméket csak a működésének megállapításához szükséges mértékűen szabad kipróbálni. Az ezt meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felelősséggel tartozik a vásárló az eladó felé, és azt meg kell térítenie részére. A gyakorlatban tehát ha a terméken pl. drónon, vagy távirányítású autón külsérelmi nyomok láthatók, vagy szerkezeti sérülések tapasztalhatók, akkor a visszavétel során a keletkezett kárt meg kell téríteni. Ez a gyakorlatban a sérült alkatrész vagy elem pótlási árának a levonásával történik. Fontos tudnivaló! Amennyiben a megvételt követően  használatba vette a terméket, akkor már nem állhat el a vásárlástól. Elállás esetén a termék visszaküldésének közvetlen költsége a Vásárlót terheli. A vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is módja van.

30 napos visszaküldés:

A nálunk vásárolt termékekre 30 napos visszaküldést garanciát vállalunk, a 14 napos elálláson felül. Amennyiben nem lett felnyitva a csomag és érintetlen a gyári lezárása úgy 30 napig lehetőséged van visszaküldeni ha meggondoltad magad vagy mégsem kellet pl. ajándéknak, és mi visszatérítjük az árát.

Mielőtt visszaküldené a terméket, kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a termék nincs megkarcolva, illetve használatból eredő sérülések nincsenek rajta (vagyis csak ki lett próbálva)