KAT WALK MINI S

Újgenerációs VR futópad

Haptikus visszajelzés

Valósághű gyaloglás

Megnövelt mozgási szabadság

Látványos Hi-tech megjelenés

Ajánlatkérés / Kérdés

Ha ajánlatot szeretnél kérni vagy kérdésed merült fel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével!

Mi a KAT Walk mini S?

A Mini S egy második generációs VR futógép, amelyeket kifejezetten Arcade játékokhoz és szimulátoros képzésekhez fejlesztettek ki. A használata könnyű, és futófelületének köszönhetően a VR térben való mozgás egyedülálló élményt nyújt a felhasználónak. 

A haptikus visszajelzés és a lépés szimulátor kombinációja végtelen tereket nyit meg a VR térben, egyetlen helyről a valóságban. A haptikus rezgések segítségével pedig fizikailag is érezhetővé válnak a virtuális térben történő események, mint például a robbanások vagy akár földrengések

Egy fejlett üzleti célú VR kontroller

Az S-Generáció innovációi egy személyre szabott, alaposan tesztelt berendezéscsomagban - most még nagyobb hatékonysággal, egyszerűbb használattal és jobb felhasználói élménnyel

Második generációs VR futógép

A számos innovatív technológia egyedülálló kombinációja teszi a Mini S-t, az Arcade játékok és ipari VR képzési platformok csúcskategóriás kiegészítőjévé!

Teljes mozgási szabadság

Valóságos gyaloglási élmény

Haptikus visszajelzés

Forradalmi haptikus technológia

Érezd a remegést a lábad alatt lövés közben, élj át valósághű földrengéseket, zuhanásokat, robbanásokat, amelyek kontroller rezgésének kiváltására lettek tervezve!

KAT WALK MINI S

Kisebb és könnyebb

A mini kisebb és könnyebb kivitelű, így a legkisebb helyiségekben is elfér.

Nyílt és korlátlan tervezés a végtelen terek feloldásához

Korlátlan kialakítás lehetővé teszi, hogy a műveletek széles skáláját biztonságosan és zökkenőmentesen hajts végre. Szabadon fordulj meg, sétálj, szaladj, sprintelj, mozogj és hátrafelé járkálj, leguggolj, hogy fedezékbe vonulj vagy tárgyakat vegyél fel. Nem kell attól tartanod, hogy eltalálod a bútoraid, vagy megbotlasz a vezetékeken.

SMART & SAFE

Az intelligens kialakítás folyamatosan reagál minden mozdulatodra, hogy támogasson és kiegyensúlyozzon járás közben, és ügyesen alkalmazkodjon ahhoz, hogy biztonságosan guggolj vagy hajolj le, hogy felvegyél a tárgyakat.
Az új, ütéscsillapító felület biztosítja a szükséges párnázást, hogy megvédje a térded és lehetővé tegye a hosszabb játékfolyamatokat.

Érintés nélküli érzékelő és optimalizált algoritmus

Fedezd fel új, érintés nélküli érzékelő technológiánkat, amely sokkal pontosabb és sokkal alacsonyabb késleltetést kínál, mint a régi megoldások. Közvetlenül a gép táplálja, így már nem kell újratölteni az elemeket!

Adaptív feszülés tervezés

A KAT Walk mini adaptív feszítő kialakítása sokféle testtípusnak megfelel. Bárki 140–195 cm-es és 130 kg-os súly között használhatja a KAT WALK mini-t anélkül, hogy bármilyen alkatrészt cserélnie kellene.

Felejthetetlen VR élmény

Az első pillanattól az utolsó izgalmas lépésig a mini S szórakoztatja a felhasználókat és a nézőket is, felejthetetlen VR élményt nyújt, amelyet garantáltan újra akarnak élni.

Teljeskörű mozgási szabadság

A mini S szinte korlátlan mozgási szabadságot ad a felhasználójának - így bármilyen mozgást végrehajthat, amit a virtuális valóság megkövetel tőle.

Minimális tér maximálisan kihasználva

A Mini S kis alapterületű helységekben is használható, növelve a helység minden négyzetméterének hasznosságát és jövedelmezőségét

KAT WALK MINI S

Model: KAT Walk mini S

Támogatott tartalom: All Steam VR free locomotion games, Native games and applications of KAT i/O, SDK-integrated training content.

Támogatott fejhallgató: Oculus Rift, Rift S, Quest 1,2 (link), HTC Vive, Vive Pro, Valve Index, Pimax, WMR, Pico Neo 1,2.

Magasság: 1,4-1,95 m

Súlyhatár: 130 kg

Szükséges alapterület: 1,37 m2

Súly:  106 kg

 

Most még természetesebb gyaloglás érzet

Sétálj, fuss és sprintelj még valósághűebben a virtuális környezetben. Az optimalizált kinetikus súrlódási együttható és a teljes gyaloglási kör révén a mini S a legtermészetesebb gyaloglási élményt nyújtja.

Ajánlatkérés / Kérdés

Ha ajánlatot szeretnél kérni vagy kérdésed merült fel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével!

Vásárlói kosár